Home Contact

Groot Chaos Groot Chaos

Groot Chaos: een actief en gezellig spel voor jong en oud! Vanuit Ridder en de Prins bieden wij dit spel aan voor groepen vanaf 15 personen. Het vrolijke spel wordt gespeeld in verschillende teams van ca. 3-6 teamleden. Op het terrein hangen teamopdrachten op verschillende plekken. Elke opdracht krijgt een persoonlijke tint aan de hand van verhalen uit de familie. De teams gaan op zoek naar een opdracht en voeren deze dan zo goed mogelijk uit voor de jury. Deze beoordeelt de uitvoering op creativiteit, kwaliteit, inzet en ook wel volgens hun persoonlijke willekeur… Omkopen is zeker een optie.

 

De opdrachten zijn dusdanig verschillend en verrassend dat er voor iedere deelnemer een opdracht in zijn of haar straatje ligt. Samenwerken en samen spelen staat de hele dag centraal!

Jury & Ceremoniemeester Jury & Ceremoniemeester

De jury bestaat uit twee of drie personen. Een jurylid van Ridder en de Prins en één of twee belangrijke personen uit de groep. Denk hierbij aan het feestvarken, opa & oma of de gepensioneerde. Zo zien zij alles en kunnen extra genieten van de creativiteit van de aanwezigen.

De gehele dag wordt geleid door onze kleurrijke ceremoniemeester. Van binnenkomst tot vertrek staat hij elk moment klaar voor de deelnemers en leidt en faciliteert hij het spel.

Informatie Informatie

Groot Chaos is te spelen voor groepen vanaf 15 personen en geschikt voor jong en oud. Het spel kan op allerlei locaties gespeeld worden. Bij u in de achtertuin, warm en droog binnen of extra spannend in het bos. Nog geen locatie op het oog? Wij denken graag met u mee.

De opdrachten worden in overleg aangepast aan uw doelgroep, zodat het spel echt bij u past. De effectieve speeltijd is 2,5 uur, en we kunnen het in overleg onderbreken voor lunch, diner, speeches of andere acts.

De kosten bedragen € 300,- + € 12,50 per persoon (incl. BTW). Prijzen voor groepen boven de 60 deelnemers zijn in overleg.

Contact Contact

Een evenement bij Ridder en de Prins is maatwerk: het past bij u. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Download onze flyer

E: info@ridderendeprins.nl
T: 06-387 949 06 of 06-420 96 701