Home Contact

Familiefeest Familiefeest

Ridder en de Prins werd benaderd voor het organiseren van een gezellige familiedag. De organisatie wilde graag een actieve activiteit maar anders dan het geijkte midgetgolf, kanoën of jeu de boule. Vooral midgetgolf was de afgelopen jaren te vaak voorbij gekomen….

Met een voorgesprek achterhaalden wij de exacte wens en verdiepten we ons in de familie. Zo wisten we precies wie wat leuk vond en met welke beperkingen we rekening moesten houden.

We organiseerden een familiefeest in de bossen van Austerlitz nabij Zeist.Groot Chaos leent zich uitstekend voor een gezellige, actieve dag. Uit ervaring weten wij dat in families gezelligheid vaak zit in de sfeer van lachen om gebeurtenissen uit het verleden.

Een set aan anekdotes leverde de input voor allerlei creatieve of fysieke opdrachten binnen Groot Chaos.

Op de dag zelf werd de familie welkom geheten door de ceremoniemeester. In kleine teams werden  uitdagende opdrachten uitgevoerd die vooraf gegaan werden door een korte anekdote van 20 jaar geleden.

De uitvoering van de opdracht werd door onze jury beoordeeld waarin ook de nestor van het gezin als een Jacques d’Ancona zitting had. Ondertussen liep onze ceremoniemeester rond en zorgde voor de nodige sturing bij de opdrachten. De ceremoniemeester en jury zorgde ervoor dat iedereen voldoende werd gewaardeerd op zijn inzet.

De opdrachten waren ontzettend breed, en de familie genoot omdat iedereen actief betrokken werd. Behendigheid, creativiteit, techniek, zang, logica, acteren en nog veel meer.

En hoe het spel geïntroduceerd werd? We kwamen met 10 midgetgolfsticks aangelopen en vlaggetjes voor in de holes. Dat was natuurlijk een grap, maar zette wel de basis voor een superleuke dag!