Home Contact

Sprookjeskamp Sprookjeskamp

Ridder en de Prins richt zijn activiteiten op kinderen. Uit de praktijk weten wij inmiddels dat entertainment voor volwassenen ook erg leuk kan zijn. Vandaar dat wij bij speciale gelegenheden activiteiten organiseren voor volwassenen. Trouwens, volwassenen zijn af en toe net kinderen, toch?

Zo organiseren wij al jaren een driedaags sprookjeskamp voor ruim vijftig enthousiaste vrijwilligers.

Op vrijdagavond verzamelen de deelnemers op de afgesproken locatie. Iedereen heeft een unieke rol als sprookjesfiguur ontvangen en is in die stijl gekleed. Ze zijn uitgenodigd door de gebroeders Grimm. Wilhelm Grimm is 150 jaar geleden overleden, dus tijd voor een feestje.

Onder leiding van de gebroeders Grimm vertrekt het gezelschap naar een mooie locatie aan het water. Drie dagen lang ondernemen zij allerlei spellen, bezoeken zij een historisch stadscentrum (in themakleding!) voor een speurtocht en beleven zij het verrassende verhaal van de gebroeders Grimm. Op zondag komt het verhaal tot een climax en kan iedereen met een schitterende ervaring rijker huiswaarts keren.

Naast de ruime ervaring op het gebied van kinderentertainment heeft Ridder en de Prins in het vrijwilligerswerk ook veel ervaring opgedaan in het organiseren van kampen. Kleine en grote groepen, lange of korte kampen, volledig georganiseerd of zelforganiserend. Ridder en de Prins heeft op alle gebieden ruime ervaring en kennis. Benieuwt of onze expertise ook past bij uw kamp? Neem dan gerust contact op.