Home Contact

Moordspel Moordspel

Op het moment dat iedereen van wal is en de boot afmeert wordt het gelijk spannend. De inspecteur brieft de aanwezigen over een gepleegde moord! Aan de deelnemers de opdracht om in duo’s de zaak op te lossen. Op een schitterende locatie onderwerpt u samen met een collega de excentrieke verdachten aan een strak verhoor. Al luisterend, speculerend en doorvragend komt u steeds dichter bij de dader. Wie heeft de moord op zijn geweten?

Het onderzoek Het onderzoek

De verdachten varen samen met de rechercheur en de deelnemers op de ‘Veerman van Kampen’, een prachtige salonboot over de IJsseldelta. Al struinend over het dek en genietend van de zon, trekken de teams in hun eigen tempo langs de verschillende verdachten, bewezen acteurs.

Doordat het verhaal n.a.v. een voorgesprek op maat is geschreven, komen er een hoop bekende elementen voorbij uit de dagelijkse werkzaamheden. De deelnemers horen zaken uit het verleden van het bedrijf die ze nog nooit gehoord hadden! Aan het eind van de dag wordt bekend welk duo de dader heeft ontmaskerd en daarmee de  beloning krijgt die past bij hun gouden tip.

Informatie Informatie

Het moordspel is geschikt voor groepen van 30-100 personen en duurt 2,5-3,5 uur. Het spel speelt zich af op een salonboot die in overleg vanaf verschillende havens afvaart. Het aantal verdachten en bijbehorende verhaallijnen hangt samen met het aantal aanwezigen.

Deelnemers      Verdachten       Prijs**

30-50                    6*           € 1.220,-

51-75                    8*           € 1.650,-

76-100                 10*          € 1.890,-

*Het is mogelijk meer verdachten en verhaallijnen toe te voegen. De aantallen hierboven zijn minimum benodigde aantal.

**Prijzen zijn inclusief btw en exclusief de boothuur en catering. (vanaf € 760,-)

Neem contact op Neem contact op

Een evenement bij Ridder en de Prins is maatwerk: het past bij u. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

E:  info@ridderendeprins.nl
T:  06-387 949 06   of   06-420 96 701

Foto’s van deze activiteit kunt u vinden in het fotoboek.