Home Contact

Van Hé, ga je mee?! tot tandenfee?! - 25-10-2017

Piet en Sint komen op honderden locaties door Nederland en zien daar honderden, duizenden kinderen. Omdat wij zoveel mogelijk willen inspelen op wat er bij hun leeft vernieuwen we elk jaar ons repetoir. Daarom zijn we nu al bezig met 2018 én 2019! Creativiteit vereist immers tijd en aandacht. Dus terwijl jullie genieten van Hé, ga je mee!? denken wij al aan tandpasta, wisselen en de tandenfee.

Elk bezoek is maatwerk. Aangepast op wat een kind vertelt of meegemaakt heeft kiezen we een aansluitende act passend bij de situatie. Acts hebben verschillende thema’s en verschillen in intensiteit en sfeer. Maar je kan nooit op alles inspelen omdat we daar niet direct repertoire voor klaar hebben staan. Groot gemis bleek iets over het melktanden en het wisselen daarvan en iets met knutselen.

Met dank aan de creatievelingen van Ridder en de Prins is de tekst en melodie al af en weten we nu al wij volgend jaar Het Wiebellied presenteren. Daarnaast word er nog hard gewerkt aan het lied over knutselen, knippen, plakken en frutselen.
Als je heeeel veel mazzel hebt dan testen we bij jou thuis Het Wiebellied al een keer, dan heb je de primeur te pakken! Dus wees er snel bij en reserveer Piet&Piet bij jullie thuis!