Home Contact

Achter de schermen bij repetitie voorstelling - 07-11-2016

Een ruim vol cadeaus, vrolijk gekleurde vlaggetjes en Pieten. Het lijkt verdacht veel op de Pakjesboot van Sint en Piet. Toch is Piet nog niet overtuigd. Want wat doen al die bingoballen, steunkousen en rollators aan boord? Is dit dan toch niet de Pakjesboot?

De regisseur weet het maar verklapt het nog niet. Wel is hij samen met de acteurs, mensen van de techniek en de decorbouwers al maanden bezig met de voorbereidingen van de nieuwe voorstelling ‘Sint en Piet: Vaar mee met de Bingoboot!’.

Hier komt een hele boel bij kijken. In januari was de eerste brainstorm en werd de opzet voor het verhaal bedacht. Het schrijversteam werkte dit uit tot een volledig verhaal en bijbehorend script voor de acteurs. Na een maand om teksten te leren begonnen de eerste repetities. Naar mate de voorbereidingen vorderden sloten ook de mensen van de techniek en het decor aan om het podium om te toveren tot een adembenemende stoomboot. Inmiddels worden de puntjes op de i gezet en kunnen wij haast niet wachten op de eerste voorstelling.

Heb je nog geen kaartjes? Koop ze dan snel via Theater aan de Slinger. Er is een voorstelling om 13:30u en om 16:00u.