Home Contact

Sinterklaasfeest onbelast organiseren! - 12-06-2015

Sinds dit jaar is de werkkostenregeling (WKR) aangepast. Dit zorgt ervoor dat er over veel activiteiten die voor het personeel georganiseerd worden belasting betaald dient te worden. Dit maakt het organiseren van een activiteit financieel een stuk minder aantrekkelijk.

In de nieuwe regeling zijn echter een aantal uitzonderingen opgenomen. Een personeelsactiviteit die plaatsvind in het eigen pand, zoals in de bedrijfskantine, vallen niet onder deze regeling en worden niet belast.  Des te meer reden om Sinterklaas uit te nodigen om bij u op kantoor zijn verjaardag te vieren. Dit maakt het feest voor kinderen ook extra bijzonder. Als zelfs Sinterklaas op bezoek komt moet het bedrijf wel heel belangrijk zijn! Ook krijgen ze de mogelijkheid de werkplek van papa of mama eens te bekijken.

Activiteiten georganiseerd vanuit de personeelsvereniging kunnen, wanneer deze aan een aantal eisen voldoet, ook buitenshuis onbelast vergoed worden. Meer informatie is hier te vinden.

Ook onze nieuwste twee activiteiten, het Moordspel en Groot Chaos, zijn prima op uw locatie te spelen. Kijk op onze site voor meer informatie!