Home Contact

Van Sprangendag - 08-05-2015

Vorige week mochten wij met de familie van Sprang Groot Chaos spelen. De opdracht was een interactieve activiteit waarbij elkaar beter leren kennen centraal staat.

Als alle familieleden gearriveerd zijn bij ’t Haagje, een rustieke locatie in Driebergen, en hebben genoten van koffie/thee en taart worden er groepjes gevormd. Hierbij word jong en oud en de huishoudens gescheiden. Na een korte speluitleg van ceremoniemeester Ludo gaat het spel van start.

In en rondom het gebouw hangen verschillende creatieve opdrachten. Schilderen, knutselen, vertellen, uitbeelden en verhalen komen aan bod. Elke opdracht wordt ingeleid door een anekdote uit de geschiedenis van de familie waardoor er veel verhalen opgehaald en gedeeld worden.

De opdrachten worden beoordeeld door Remco, de eenkoppige jury van vandaag. Inzet, creativiteit en plezier worden beloont en volledig random vertaald naar een score.

Na de lunch nadert de climax van het spel. Met een grandioos vuurwerk word het spel afgesloten en de winnaars bekend gemaakt.

Met een glimlach op het gezicht en met de wisselbeker op zak keert de familie weer huiswaarts.