Home Contact

Vernieuwde cadeauservice - 20-09-2017

Als organisator van een Sint en Piet feest krijg je veel op je bord. Maar niets zo vervelend als ouders die niet op jouw mail reageren, cadeaus die niet op voorraad zijn en met te weinig mensen te veel cadeaus inpakken. Herkenbaar?

Voor ons zeker en daarom gingen wij opzoek naar een oplossing. Hierin ontnemen wij al jouw stress rondom de cadeautjes. Via een directe link vullen ouders informatie in over hun kinderen en maken een keuze uit een ruim assortiment cadeautjes. Wij zorgen ervoor dat de cadeaus ingepakt en gelabeld met Piet en Sint meegaan. Uiteraard delen Sint en Piet de cadeaus ook uit zodat het hele logistieke proces van het feest bij ons komt te liggen.

Samen met onze partner PlanetHappy maken wij een selectie van verantwoorde en duurzame cadeaus met voor ieder wat wils. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Vorige week verstuurde wij onze nieuwsbrief. Is hij in je spambox terecht gekomen of heb je hem gemist? Bekijk hem hier en meld je hier aan voor de volgende keer!