Home Contact

Zomer, zon & Sinterklaas? - 31-08-2016

Mensen in onze directe omgeving kunnen er enigszins aan wennen. Als heel Nederland geniet van de zomer zijn wij alweer bezig met strooigoed, cadeaus en Sinterklaas. Direct al na Pakjesavond leggen wij de basis voor het nieuwe komende seizoen maar op dat moment willen we de buitenwereld niet al lastig vallen met berichten over Sint & Piet.

Nu voor de meeste de zomervakantie toch echt voorbij is vinden wij het tijd jullie te informeren over drie dingen die ons bezig gehouden hebben. Alles staat inmiddels klaar om te kunnen gaan repeteren voor onze nieuwe theatervoorstelling. Zonder al te veel te verklappen hebben wij voor jullie al wel de titel van de door ons zelfgeschreven voorstelling: Sint en Piet: Vaar mee met de Bingoboot! De repetities zijn al begonnen en het belooft weer een schitterende voorstelling te worden. Dit jaar vol met Sinterklaasliedjes.

Ook is het thema voor de Sinterklaasshow bekend: Bonte Bingoballenbende!. Sint geeft een hele nieuwe dimensie aan Piet’s favoriete spel; Bingo! Er blijkt al snel dat er niet alleen liedjes gezongen mogen worden bij een valse Bingo en gelukkig vind Piet vals zingen geen probleem.

En dan hebben we daarnaast ook nog een videoclip opgenomen midden in de zomer. Kinderen uit Houten hebben gefigureerd en jongeren uit de regio hebben achter de schermen mee gewerkt. Binnenkort hier het eindresultaat!

Het belooft weer een grandioos seizoen te worden, wij hebben er zin in!