Home Contact

Ridder en de Prins Ridder en de Prins

Ridder en de Prins is een enthousiast en creatief entertainmentbureau. Wij verzorgen entertainment, activiteiten en festiviteiten op uw evenement. Sinterklaas, Zwarte Piet, theater, een workshop; kinderen en volwassenen beleven met Ridder en de Prins altijd een groot avontuur. En daar gaat het om, zorgen voor die unieke ervaring.
Ridder en de Prins staat voor maatwerk en entertaint met een eigen stijl. Bij ons staan de genodigden centraal. Dankzij ruim tien jaar praktijkervaring zetten wij leuke en verrassende activiteiten neer voor alle gezelschappen.

Het team Het team

Wij zijn Ludo Knollema en Remco Smits. Wij hebben ieder ruim tien jaar ervaring in kinderentertainment. Ridder en de Prins bestaat sinds 2008. Wij hebben van onze hobby ons werk gemaakt. Zo krijgen wij de kans al die leuke ideeën waar we al jaren aan dachten in uitvoering te brengen.
Wij werken samen met een team van ruim twintig enthousiaste entertainers. Al onze entertainers hebben ruime ervaring met entertainment en kinderen. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij hen met vol vertrouwen meenemen op onze activiteiten.
Wilt u meer weten? Surf gerust rond op de site voor meer informatie, foto’s en film. Meer weten? Neem contact met ons op!

tv-youtube_oh-kom-maar-eens-kijken