Home Contact

Huisbezoek Huisbezoek

Met Ridder en de Prins is uw Pakjesavond een groot succes. Met veel plezier en met de grootste zorg komen wij bij u thuis. Vanaf binnenkomst tot het moment van weggaan dansen de kinderen op liedjes, hangen bij een spannend verhaal aan de lip van Piet en luisteren naar wat er in het Grote (-Reserve) Boek staat. En ook volwassenen zitten niet stil! Bij de meeste liedjes vertolkt u een belangrijke rol. Voor de kinderen is het daarmee één groot feest.

Sinterklaas Sinterklaas

Sinterklaas is een graag geziene gast op zijn eigen feestdag. Een huisbezoek van Sinterklaas is een magische ervaring en zeer bijzonder. Wij adviseren daarom Sinterklaas niet elk jaar bij u thuis uit te nodigen maar dit slechts één keer in de gelovige periode van uw kind(eren) te doen. Zo blijft het bezoek van Sinterklaas aan huis extra speciaal. Daarentegen vinden de Pieten het geweldig om elk jaar langs te komen.

Boeken? Boeken?

Vindt u het leuk om twee Pieten bij u thuis uit te nodigen? Dat kan in de regio Utrecht Voor € 42,50 heeft u een spetterend huisbezoek van ongeveer 20 minuten. Dit jaar zijn wij beschikbaar van 26 november t/m 5 december. Wacht niet te lang met uw huisbezoeken inplannen. Vraag naar de mogelijkheden met roetveeg.

Wilt u ook Sinterklaas graag bij u thuis uitnodigen? Dat kan, we benoemen graag dat het voor kinderen extra bijzonder is als de Goed Heiligman niet elk jaar langs komt. Zo behoudt hij wat meer afstand en laten we ruimte voor de fantasie van elk kind.
Voor € 65,- heeft u een spetterend huisbezoek van Piet met Sinterklaas van ongeveer 20 minuten. Op 2, 3 en 5 december is een huisbezoek met Sinterklaas te boeken.

Wij bezoeken de plaatsen en omgeving van: Houten, Schalkwijk, Nieuwegein, IJsselstein, De Meern, Vleuten, Maarssen, Bunnik en Zeist.

Als u een huisbezoek boekt nemen wij zo snel mogelijk contact op om uw wensen te bespreken. met ons kunnen we vertellen wat wij zoal doen. Nadat tijd en datum bevestigd zijn ontvangt u van ons een formulier waarin wij ondermeer naar informatie over alle aanwezigen vragen. Zo wordt het huisbezoek voor jong en oud een echt familiefeest.