Home Contact

Sinterklaasshow Sinterklaasshow

Met Ridder en de Prins wordt uw Sinterklaasfeest onvergetelijk. Met veel plezier en met de grootste zorg komen wij bij veel bedrijven, van lokale familie-ondernemingen om de hoek tot multinationals waar Engels de voertaal is.

De kinderen van uw collega’s worden meegenomen in de wereld van Sint en Piet. Direct na de keurige binnenkomst dansen ze op liedjes, hangen ze bij een spannend verhaal aan de lip van Piet en spreken ze met Sinterklaas over het Grote Boek.

De Show De Show

Tijdens de show is afwisseling het toverwoord. De Pieten nemen de kinderen mee in hun avontuur en springen en dansen samen met de kinderen op verrassende liedjes. Soepel wisselt Sinterklaas de Pieten af met aandacht voor het individuele kind. Sint weet van iedereen wel iets verrassends te vertellen en wie dat wil mag natuurlijk op schoot.
Zo kunnen de kinderen goed met de spanning van het bezoek van Sinterklaas omgaan.

En de volwassenen? Die doen natuurlijk net zo goed mee! Voor de kinderen en de ouders is het daarmee één groot familiefeest. En dat is dan ook de doelstelling van Ridder en de Prins.

Elk jaar iets nieuws

Vorig jaar stond ‘Kom je Strakjes buitenspelen’ op het programma. Een aanstekelijk nummer om heerlijk op te bewegen. Aankomend jaar? Dan gaan we op reis, maar geniet eerst nog even van ‘Kom je Strakjes buitenspelen’!

Uitstraling Uitstraling

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van het Sinterklaasfeest. Daarom besteden we ook veel aandacht aan onze kostuums. Meer informatie vindt u op de pagina over kostuums. Bovendien vernieuwen we ons programma ieder jaar en wordt dat speciaal op uw situatie afgestemd.

De ervaren entertainers beheersen allen een scala aan acts. Daarmee kunnen we inspelen op elk kind en elke situatie. Dit resulteert in een soepele en interactieve show die perfect aansluit bij ieders beleving. Meer informatie over de entertainers.

Ondersteuning Ondersteuning

Bij het organiseren van het Sinterklaasfeest komen veel aspecten kijken. Omdat u al druk genoeg bent nemen wij met alle plezier taken van u over. Zo kunnen wij de technische ondersteuning van de show zelf meenemen en kunnen wij ook het proces rondom de cadeaus van u overnemen.

In overleg zijn er meer opties zoals een extra lang bezoek van de Pieten of de huur van extra kostuums en grimage.

Boek ons nu! Boek ons nu!

Een bedrijfsbezoek kan in de hele Randstad en ver daarbuiten geboekt worden. Een optreden is minimaal zestig minuten. Sinterklaas en Piet nemen, afhankelijk van het aantal aanwezigen, meerdere Pieten mee.

Een voorbeeld van een van de vele extra mogelijkheden is een nachtelijk bezoek van Pieten vooraf om vervolgens als video met de gasten te delen. Zo hebben wij beelden van een bewakingscamera.

Wanneer u enthousiast bent en graag meer informatie wil hebben komen wij graag persoonlijk bij u langs. We luisteren naar uw wensen en bespreken vrijblijvend wat wij voor uw Sinterklaasfeest kunnen betekenen.

Naast de Sinterklaasshow bieden wij ook een theatershow aan. Past dit meer bij uw wensen? Neem dan een kijkje bij de theatervoorstelling.