Home Contact

Theatervoorstelling Theatervoorstelling

Elk jaar presenteren we een nieuwe voorstelling. De setting is geheel Sint en Piet waardig. Dak, school, boot of huiskamer zijn typisch plekken waar je deze personen verwacht. Dat maakt dat alleen al het decor echt Pakjesavond ademt en het publiek gelijk in de stemming is voor een uur lang heerlijk genieten van een familiefeest.

Dit jaar spelen we ‘Sint en Piet: Kom naar het Marseplein!’. Het is bijna de dag van de intocht van Sinterklaas en de bewoners van het Marseplein hebben een plan. Zij willen de intocht over hun eigen plein. Ondertussen is ook de uitreiking van de loterij bijna, wie gaat er vandoor met de hoofdprijs? En voor wie is dat geheimzinnige pakketje? Beleef het mee en ‘Kom naar het Marseplein!’

Teaser: Kom naar het Marseplein!

 

Voorstellingen Voorstellingen

19 november 15:00u De Stadshof Vianen

26 november 13:30uTheater aan de Slinger Houten

26 november 16:00uTheater aan de Slinger Houten

02 december 14:30u De Poorterij Zaltbommel

2016: Vaar mee op de Bingoboot 2016: Vaar mee op de Bingoboot

De stoomboot, de normaalste zaak om daar Sint & Piet tegen te komen. Daarom lieten we vorig jaar midden op het podium een stoomboot aanmeren. En het was geen kleintje. De boot was van Kapitein Dorus en hij maakte daarmee reisjes over de Rijn, lekker Bingo spelen. Helaas maakte Sint na een lange nacht cadeaus rondbrengen een kleine fout. Zo stonden de Pieten met Sint aan het dek van de Bingoboot in plaats van de Pakjesboot. Piet had het al snel door maar Sint hield fout bij stuk. Hoewel hij ook wel wist dat ze verkeerd zaten vond hij de traplift, bingo spelen en de rolstoel aan boord een behoorlijke verbetering. Maar Kapitein Dorus had ondertussen wel alle heisa op zijn boot. Uiteraard liep alles op het einde goed af en bleek de dochter van Dorus verlieft op één van de Pieten! Eind goed al goed.

Aankomend jaar bouwen we 4 huizen met meerdere verdiepingen waar alle bewoners van het Marseplein wonen. Hoe dat er uitziet? Kom dan vooral kijken!

Reacties Reacties

Theater Kikker: “Ik vond het leuk dat ik ook mee mocht zingen.”

Theater aan de Slinger: “Ik kwam mee met mijn nichtje, dat wilde ze graag. Maar ik ben echt overdonderd. Ik ben helemaal weer in de stemming.”

Beatrixtheater: “En vooral dat er ook van die kleine dingen te zien waren, die stoom de hele tijd uit de schoorsteen. Dat droeg echt fantastisch bij aan de sfeer.”

De theatergroep De theatergroep

De theatergroep van Ridder en de Prins prijst zich erg gelukkig om elk jaar geheel in eigen beheer een productie te mogen doen. Zij worden daarbij ondersteund door decorbouwers en technici. Het gezelschap schrijft samen met een scenarioschrijver zelf het stuk. De rollen van Piet of Sint zijn altijd het vertrekpunt. De invulling van deze karakters is belangrijk en ook zij onderschrijven onze visie hierop. De regie is in handen van Jos Minnaar.

 

Ook te boeken op locatie Ook te boeken op locatie

Het is mogelijk de voorstelling in uw theater of bij u op het werk te boeken. De theatervoorstelling op locatie is uiteraard maatwerk en vereist enige voorbereiding. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. info@ridderendeprins.nl