Wie is het team achter Ridder en de Prins?

Ridder en de Prins staat voor maatwerk en entertaint met een eigen stijl. Bij ons staan de genodigden centraal. Het hele jaar rond zijn wij, Ludo en Remco, bezig om ons hele team te ondersteunen. Samen met dat team maken we die eigen Ridder en de Prinsstijl en zo kan alles maatwerk zijn. Zo hebben onze acteurs een grote rol in het maken en verfijnen van ons repertoire. Hoe kunnen we meer reactie van de kinderen krijgen en wat viel in de smaak bij ouders? Ook onze muzikanten zijn met die vraag bezig want onze muziek moet passen in het geheel.

Voor onze kostuummakers zit er veel voldoening in het creëren van een uniek pak, speciaal voor één acteur. Wat zijn de specifieke wensen, wat werkt voor hen goed? Onze decorbouwers ondersteunen dan weer de acteurs van onze theatervoorstelling.

Onze taak is alles te begeleiden en te ontzorgen om het plezier voor iedereen zo groot mogelijk te maken. Als ons team plezier heeft dan brengen ze dat plezier ook over naar onze bezoekers, gasten of opdrachtgevers.

Ridder en de Prins - Karikaturen

Ridder

Ridder en de Prins  - Remco

Remco is uit het bouwjaar 1987. Hij studeerde in Amsterdam SM&O en haalt vooral veel voldoening uit het verbeteren van processen. Hij vindt het een uitdaging om jonge en oude talenten een stap verder te brengen. Remco is van het concreet maken en vastleggen, een koene Ridder van het zware werk.

Prins

Ludo (1985) heeft verschillende studies in Utrecht gedaan. Hij houdt van dingen creëren en nadenken over hoe dat nog beter kan. Hij geniet er van als hij mensen die elkaar kunnen versterken weet te koppelen. Ludo is van het ontwikkelen van ons repertoire en de vormgeving daarvan, een bevlogen Prins met veel uiterlijk vertoon.

Ridder en de Prins - Ludo

Nieuws

  • Beestenboel!Beestenboel!Omdat zoveel kinderen iets komen vertellen over dieren leek het ons een goed idee om daar een lied over te schrijven. Dat bracht ons het actieve nummer 'Beestenboel' over een buurman die in zijn tuin ...
  • Ga mee op Jungle AppventureGa mee op Jungle AppventureWe hebben een Game App gemaakt! Na anderhalf jaar uitvoerig testen is het nu bijna zover. Onze Junlge Appventure komt binnenkort beschikbaar in de Appstore en Play Store. Een avonturen spel aan de han ...

Contactgegevens

Postadres: Ridder en de Prins Entertainment
Edelhertakker 24 3994 ER Houten
Zakelijk: KvK: 30246771
Rekeningnummer: NL36 RABO 0.1453.76.702
BTW-nummer: 8199.28.537.B.01

Contactformulier

Contact met Ridder en de PrinsE-mail: info@ridderendeprins.nl
Telefoon:
06-387 94 906 (Ludo Knollema)
06-420 96 701 (Remco Smits)