Tijdens onze show is afwisseling hét toverwoord. De Pieten nemen de kinderen mee in hun avontuur. Zang, doe of dans en dit alles op verrassende liedjes. Sinterklaas wisselt soepel de Pieten af met aandacht voor het individuele kind. Sint weet over iedereen wel iets leuks en wie dat wil mag natuurlijk op schoot of een handje geven.

Die afwisseling maakt dat de kinderen goed met de spanning van ons bezoek kunnen omgaan en maakt het extra gezellig. De volwassenen? Die delen mee in het plezier. ‘Wie heeft er een sterke mama?’ Voor de kinderen en de ouders is het daarmee één groot familiefeest.

Ridder en de Prins - Kleine show

Grote boek van Sint

Ridder en de Prins - Sint met Grote boek

Voor uw show maken wij een unieke webpagina aan waar ouders zich aanmelden en de informatie over hun kinderen kunnen invullen. Het Grote Boek is daardoor altijd netjes actueel en zijn er geen verschillende lijsten met namen, leeftijden of cadeaus. U als organisator kunt ook in de database en zo heeft iedereen de juist informatie.

Repertoire van Piet

Sinds dag één zijn we bezig met het ontwikkelen van ons eigen repertoire. Rustige en stille verhalen tot energieke spellen over paarden, pepernoten of stoomboten. Ook maken we liedjes over tandenpoetsen, buiten spelen of knutselen, vaak begeleid met een videoclip ter voorpret. Onze liedjes gaan over mooie kinderthema’s die we goed samen met de kinderen kunnen uitbeelden. Zo is Piet er voor de groep en focust Sint zich op het individu.

Enkele van onze eigen nummers zijn:

Sfeer, muziek en ondersteuning

Ridder en de Prins - Techniek

De spanning stijgt, zien we al de staf of een veer? Onze techniek heeft de sfeermuziek al aangezet en stemt de laatste wijzigingen af tussen Piet in de auto en de organisatie. Bij aankomst krijgen Piet en Sint een microfoon in handen en kunnen zo doorlopen naar de zaal. Afhankelijk van wat de acteurs nodig hebben zetten de technici zich in. Zo is onze techniek niet alleen voor de sfeer en de muziek maar ook echt als ondersteuning van het gehele feest.

Cadeauservice

Eind november geven wij heel wat gretige kinderhanden een cadeau. Aan het eind van de show komen die tevoorschijn en daarna verlaten we met gezang de zaal. Onze cadeauservice ontzorgt u volledig in dit proces.

De ouders vullen digitaal het Grote Boek in en kiezen gelijk per kind een cadeau. Van te voren kiest u een prijscategorie, €10,- of €15,- Wij maken een voorselectie van 24 tot 30 degelijke en hoogwaardige cadeaus waarbij er zeker voor iedereen iets leuks te kiezen is. Ook nemen wij reserve cadeaus mee voor als er onverwachts nog een broertje of zusje meekomt. Zo staat niemand met lege handen.

Ridder en de Prins - Cadeauservice

Reserveer direct

Laat ons weten wat u zoekt en leg een prachtige Sinterklaasshow vast.

boeknu

Ridder en de Prins - Piet schrijft in het Grote boek

En verder...

  • Show op locatieShow op locatieWij nemen iedereen mee in de wereld van Piet en Sint. Afwisseling is het toverwoord. Piet neemt de kinderen mee op avontuur en de ouders doen gezellig mee. Sint volgt en zorgt voor rust. Zo creëren we ...

Contactgegevens

Postadres: Ridder en de Prins Entertainment
Edelhertakker 24 3994 ER Houten
Zakelijk: KvK: 30246771
Rekeningnummer: NL36 RABO 0.1453.76.702
BTW-nummer: 8199.28.537.B.01

Contactformulier

Contact met Ridder en de PrinsE-mail: info@ridderendeprins.nl
Telefoon:
06-387 94 906 (Ludo Knollema)
06-420 96 701 (Remco Smits)