Theatervoorstelling

Sint en Piet: Op de Hoge Hoge daken

Het huis dat te koop staat heeft iets vreemds, binnen staat een schoen. Wie heeft die gezet. Helaas zitten de Pieten vast in de schoorsteen en lijkt het alsof iemand geen cadeau gaat krijgen. De twee buurmeisjes willen wel helpen maar de buurman aan de andere kant heeft daar geen zin. Hij vind het maar kabaal. Van wie is nu die schoen?

Ridder en de Prins thumbnail voorstelling 2019

De Creatievelingen

Ridder en de Prins  - Cast en Crew

Het zijn de acteurs, schrijvers, decorbouwers, technici en regisseur die samen de hele productie van de voorstelling draaien. Alles is in eigen productie. In alles wat wij doen staan deze creatievelingen centraal en ook hier zijn Piet & Sint het vertrekpunt waar alles omheen draait.

Onze theatergroep heeft een enorme vrijheid doordat alles in eigen beheer is. Dat geeft plezier en gezelligheid die ze daardoor als vanzelf overbrengen op het publiek.

Wat we ook nog deden...

Voorstellingen uit het verleden

2018: Proef uit de Pepernotenprinter

In het Pietenhuis heerst een enorme 5-december-drukte. Dat wordt er niet minder om als er ook nog allerlei mensen aanbellen. Als dan de Pepernotenprinter kapot gaat, is de chaos compleet. Wie heeft dat gedaan? En waar is dat kleine meisje gebleven? Kan de monteur de machine weer maken en kunnen we nog pepernoten proeven uit de pepernotenprinter?

2017: Kom naar het Marseplein!

De intocht komt er bijna aan maar het Paashaasplein… tja dat kan gewoon eigenlijk niet. Snel proberen de Pieten met de bewoners de naam aan te passen. De burgemeester geeft goedkeuring en alles lijkt opgelost. Maar dan is de er een grote prijs gevallen op het Paashaasplein. Tja dat is nu dus nergens meer te vinden.

2016: Vaar mee op de Bingoboot!

Kapitein Dorus maakt reisjes over de Rijn met vlaflip, liedbundels én elke avond bingo. Als Sint zich op een avond vergist in de boot lijkt er eerst niet veel aan de hand. Maar Piet vertrouwd het niet, er mist van alles! Ondertussen heeft Sint het erg naar zijn zin met de traplift en de steunkousen. Gaat Sinterklaas toegeven dat hij fout zat?

Bestel nu uw kaarten

Kies uw datum en bestel uw kaarten op de website van het theater.

Zondag 24 november 2019 – Theater aan de Slinger in Houten

Zondag 1 december 2019 –  De Lampegiet in Veenendaal

Ridder en de Prins - Piet op de laptop

En verder...

  • Decor in wordingDecor in wordingHet is hoog zomer en in de zinderende hitte zijn onze decorbouwers al druk met de aankleding van onze theatervoorstelling. Momenteel werken ze aan de grote pakjes-kasten die voor een deel de achterwan ...
  • In het theater, een hele belevingIn het theater, een hele...In het theater hangt de 5 december sfeer. In onze geheel eigen producties vertolken Piet en Sint de hoofdrollen. Een heerlijk middagje met muziek, pepernoten en een spetterend einde.

Contactgegevens

Postadres: Ridder en de Prins Entertainment
Edelhertakker 24 3994 ER Houten
Zakelijk: KvK: 30246771
Rekeningnummer: NL36 RABO 0.1453.76.702
BTW-nummer: 8199.28.537.B.01

Contactformulier

Contact met Ridder en de PrinsE-mail: info@ridderendeprins.nl
Telefoon:
06-387 94 906 (Ludo Knollema)
06-420 96 701 (Remco Smits)